Breda wordt steeds grijzer
Breda macbook

We worden allemaal ouder in Breda en dat geeft uitdagingen én kansen voor de leefbaarheid in de wijken, de zorgsector, het onderwijs, de arbeidsmarkt en voor ondernemers. Als we met zijn allen willen dat, ongeacht onze leeftijd, Breda een fijne gemeente blijft om in te wonen en dat iedereen gelukkig en gezond oud kan worden in onze stad, moeten we ervoor zorgen dat we voorbereid zijn.

Daarom is Breda Senior, een speciale projectgroep binnen de Gemeente Breda, in het leven geroepen en die hebben we geholpen om hun verhaal duidelijk naar buiten te brengen. Met een stevig manifest en daaropvolgende bewustwordingscampagne, die leidt naar het nieuwe platform bredasenior.nl.

Dit platform biedt de mogelijkheid om alle initiatieven en samenwerkingsverbanden die met ouderen te maken hebben te bundelen om uiteindelijk een platform voor en door de stad te zijn.

Tot die tijd vullen wij het platform met content en blijven we campagnes bedenken om duidelijk te maken dat Breda Senior er alles aan doet om op een positieve manier te laten zien dat senioren een meer dan krachtig onderdeel zijn van onze samenleving. Dat vieren we. Daar zijn we trots op… Lang leve Breda!